Volkswagen Mark IV Forum banner
1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
7,208 Posts
Quote: posted by sijack252 on 20/11/2004 16:17:28

Gary, your car very similar engine spec to mine ,, so good to know what u find is a good setting.

[:)]

Im using Optimax with Millers Octane+, SPS3 settings are HB5 Timing 7 at present. If you are just using Optimax and no octane booster then Timing 6 would be better.

You really need to throw some Millers CVL Turbo in and then run High Boost 9, Timing 9 - its fantastic [:D]

You cannot run CVL Turbo on a regualr basis due to potential cat and wallet damage.
 

·
Registered
Joined
·
7,208 Posts
Cheers Bill, I read the same post you linked to on SCN.

I thought somebody on SCN had their SPS3 upgraded by Revo due to the older one not being compatible with some new Revo software that had been uploaded to his LCR.

Quoted by Feel on SCN:

"Called in at Revo today, to get the latest LCR code update (Version 2.4). I'm told it fixes the cold start issue (which I have once in recent memory) and I'm hoping it will sort the "high speed pull-back", which gets logged as the same fault code.

After re-flashing, Richard suddenly remembered that my v1 SPS3 wouldn't work with the new code. So, he updated my v1 SPS3 to a v1.1."

Is the SPS v1.1 an update of the old SPS3 or is it the new SPS3 we are talking about here?
 
1 - 7 of 7 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top