Volkswagen Mark IV Forum banner
1 - 19 of 19 Posts

·
Registered
Joined
·
1,035 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Dont know if its cos something has changed on the site or not, But every time i visit i have to now sign back in. Never used to happen. I am ticking the box to stay signed in too.
 

·
Registered
Joined
·
7,208 Posts
i have had this too but only since the Firefox upgrade...
I've only had problem since the forum upgrade at 7pm Saturday evening.
I've had the Firefox upgrade since Thursday or thereabouts and didn't suffer these login problems.
 

·
Premium Member
Joined
·
6,442 Posts
This should now be fixed.

To ensure you stay logged in you will need to logout of the site and then login again.

Let me know if there are any more problems
 

·
Registered
Joined
·
2,090 Posts
The cure is:

1: Log in after it frst of all logs you out automatically

2: Log out manually with the sign out link at the top of the page

3: Log back in with the remember me feature clicked

4: Et Voila, It should be like old times :)
 

·
Premium Member
Joined
·
6,442 Posts
The cure is:

1: Log in after it frst of all logs you out automatically

2: Log out manually with the sign out link at the top of the page

3: Log back in with the remember me feature clicked

4: Et Voila, It should be like old times :)
Yeah that's correct, the problem was that the cookie was set to expire after 30 minutes so logging out will kill that cookie, logging back in will create a new cookie with a longer expiry date
 
1 - 19 of 19 Posts
Top