Volkswagen Mark IV Forum banner
1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hello there

Ok where to start after getting my turbo fitted replacement one i decided to get some gauge put in which all work. Some reason when I blasted it down the road it help sluggish and now if i hit 60mph it goes into wierd mode starts kangeroo'ing like it starved of fuel or a pipe come off some where fine upto 60 try go anymore wont have it, Also friend who fitted it did say some reason my turbo is boosting at 2bar which is mental is there anyone had same problem or can help please let me know

Thanks for your time

David
 

·
Super Moderator
Joined
·
50,244 Posts
You don't have to use VAG-COM if you don't have access to it,any garage with OBD diagnostic equipment will do just fine and will hopefully give you a fault code that should save you hours of messing around.

Chris.
 

·
Super Moderator
Joined
·
50,244 Posts
As I said above [brick] if this is urgent (and it sounds like it is) go to ANY local garage or mechanic who will have some sort of OBD scan tool.They won't charge much to do it and you won't be hanging around for ages waiting for an answer on an internet message board.

Chris.
 

·
Registered
Joined
·
3,410 Posts
As I said above
if this is urgent (and it sounds like it is) go to ANY local garage or mechanic who will have some sort of OBD scan tool.They won't charge much to do it and you won't be hanging around for ages waiting for an answer on an internet message board.

Chris.
yeah this is pretty urgent so dont bother looking for vag-com mate just find someone with any diagnostics
 
1 - 9 of 9 Posts
Top