Volkswagen Mark IV Forum banner
1 - 20 of 23 Posts

· Registered
Joined
·
5,784 Posts
4th set goes on next week!!

I got a 0-60 of 6.36 and 1/4 mile of 14.6 - not bad for an oil burner.
I tried to get a pic of you just off the line on the sprint.... but there was a sudden smokescreen that obscured your car from view.... [;)][:p]

You must be v pleased with those times and winning the sector too.. congrats. [Y]

I do love that anni kit.. might have to look into that for me later this year. What is going on with your rear cluster.... it looks like the dark grey tint in the middle is gone ?
 

· Registered
Joined
·
4,149 Posts
Discussion Starter · #16 ·
I do love that anni kit.. might have to look
into that for me later this year. What is going on with your rear
cluster.... it looks like the dark grey tint in the middle is gone ?
Could just be the bright light I guess but they aren't that dark anyway.
 

· Registered
Joined
·
2,809 Posts
Looks really nice Nik....are you using spacers on the front wheels to clear the Brembo's?

Can't belive someone nicked your valance.....that is sickening [+o(]

That rabbit badge looks a bit larger than normal? [:)]
 

· Registered
Joined
·
4,149 Posts
Discussion Starter · #19 ·
Well spotted Sem - the original one was nicked with the valance. This
replica one is a little larger but it will have to do. I've got 10mm
spacers on the front and 8mm spacers on the rear.
 
1 - 20 of 23 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top